Gegužės 02 d., ketvirtadienis | 24

Žemės ūkio bendrovė „Delikatesas“

Lietuvos žemės ūkio bendrovių asociacija
2018-02-11

Žemės ūkio bendrovė „Delikatesas“ – viena seniausių mėsos perdirbimo įmonių Šiaurės Lietuvoje, Joniškio r., veikianti nuo 1937 metų. Žinodami, kad kiekvienas verslas remiasi pasitikėjimu, jos darbuotojai seniai kruopščiai ir kantriai dirba. „Be pasitikėjimo negalima kurti santykių su klientais, juk jie – svarbiausi, atlygina už kasdienį darbą. Pasirinkdami mus, leidžia tikėti, kad mūsų kelias teisingas“, – sakė bendrovės vadovas Ričardas Milkintis.

Buhalterinė apskaita. Horizontali. Straipsnių viduje.

Web-kortele

Web-teksto„Daug metų bendrovė stengiasi nuosekliai kurti patikimą prekės ženklą. Esame įsitikinę, kad rinkai užkariauti pakanka kokybiškų produktų – tiek nedaug ir kartu tiek daug. Dėl tokio požiūrio mūsų gaminių nuolat yra ant kiekvieno šeimos stalo visoje Lietuvoje. Klientai įvertino mūsų mėsos gaminių gerą skonį ir aukštą kokybę. Bendrovė visada stengiasi atsižvelgti į klientų poreikius. Nuolat priima naujus sprendimus, nepamiršdama tradicijų. Mus žavi aromatų pasaulis, todėl kuriame individualų ir originalų skonį. Įkvėpimo ieškome senelių receptuose. Tikime verslo socialine atsakomybe. Drąsiai žvelgiame į ateitį, stengiamės dirbti žmonėms“, – teigė ŽŪB „Delikatesas“ vadovas Ričardas Milkintis.

Bendrovės gaminių asortimentas itin gausus. Dauguma produktų gaminami iš aukštos kokybės nešaldytos žaliavos. Vartotojams siūloma įvairių gaminių ir iš įprastų mėsos rūšių, ir iš retesnių, išskirtinių – elnienos, arklienos. Svarbus gaminių išskirtinumas – natūralūs prieskoniai ir priedai, todėl jokių neleistinų priedų nededama. Ilgus metus kruopščiai ir kantriai dirbdama, ŽŪB „Delikatesas“ komanda pelnė daugybės vartotojų pripažinimą ir pasitikėjimą, todėl labai sąžiningai gamina, pakuoja ir ženklina produkciją: nurodo gaminio rūšį, sudėtį, naudojamų produktų kiekį procentais.

Informacija iš LŽŪBA 25-erių metų kn. „Sutelktomis jėgomis – į pažangą (1992–2017)“