Gegužės 02 d., ketvirtadienis | 24

Vasario 9 d. – visuotinas Lietuvos žemdirbių suvažiavimas

LŽŪKT informacija
2018-02-01

Vasario 9 d. šalies žemdirbiai kviečiami į visuotiną suvažiavimą, kuris vyks Jonavos sporto arenoje (Žeimių g. 17, Jonava).

Nors Lietuva ES sudėtyje jau beveik pusantro dešimtmečio, situacija šalies žemės ūkyje kone tragiška. Bendra šalies ekonomika auga, tačiau žemės ūkio sektoriuje padėtis ne tik negerėja, bet jau keletą metų iš eilės ritasi žemyn. Šį rudenį ūkininkų nepagailėjo ir gamta – daugeliui nepavyko nuimti kone trečdalio derliaus, o ir nuimtasis toli gražu ne pačios geriausios kokybės. Su nerimu laukiama, kokius rezultatai bus gauti ir iš kur ne kur sudygusių žiemkenčių. Problemų ir klausimų daug, o sprendimo būdai dažnai nežinomi. Suvažiavimo tikslas – išsakyti savo problemas, realijas ir viešai paklausti valdžios – ar reikia Lietuvai žemės ūkio?

Buhalterinė apskaita. Horizontali. Straipsnių viduje.

Organizatoriai – Lietuvos ūkininkų sąjunga, Lietuvos žemės ūkio bendrovių asociacija, Lietuvos grūdų augintojų asociacija, Lietuvos pieno gamintojų asociacija, Lietuvos šeimos ūkininkų sąjunga – kviečia šalies žemdirbius būti vieningais ir aktyviai dalyvauti.

Renginio pradžia 11 val. Darbotvarkė:

Web-programa

Apie suvažiavimą skaitykite www.manoukis.lt:Jonavoje vyko visuotinis žemdirbių suvažiavimas

Parengta pagal LŪS informaciją