Balandžio 25 d., ketvirtadienis | 24

Miško savininkai vėl kviečiami mokytis nuotoliniu būdu

LŽŪKT informacija
2017-09-15

Kartu su rugsėju ir naujų mokslo metų pradžia grįžta ir nuotoliniai mokymai miško savininkams. Pirmieji mokymai įvyks rugsėjo 29 d. 13 val., tema – pagrindiniai miško kirtimai. Lektorius – Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos dėstytoju E. Survila. Tai puiki galimybė neišvykus iš namų gauti atsakymus į rūpimus miškininkystės klausimus iš šios srities profesionalų. Kviečiame dalyvauti.

Verslo ekonomika. Straipsnių vidus

Mokymus vykdo Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba kartu su Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija pagal Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos projektą „Miško savininkų internetiniai nuotoliniai mokymai / seminarai“. Tai 10 paskaitų aktualiausiomis temomis, kurias turi žinoti kiekvienas, turintis miško.

Mokymų tikslas – nuotoliniu būdų mokyti privačių miškų savininkus apie miškininkystę, jos teisinį reglamentavimą ir praktines aktualijas, suteikti būtiniausių žinių apie pagrindinius miškų ūkio darbus, Europos Sąjungos paramą, atsakyti į privačių miško savininkų pateikiamus klausimus.

Registracija

Mokymai / seminarai vyks kartą per mėnesį, viešai paskelbtu laiku. Dalyvių registracija į atitinkamus mokymus skelbiama prieš 14 kalendorinių dienų, o stabdoma likus 3 val. iki mokymų / seminarų pradžios.

Atkreipiame dėmesį, kad nuotoliniai mokymai vykdomi tik tuo atveju, kai dalyvauti juose iš anksto užsiregistruoja ne mažiau kaip 20 dalyvių. Neužsiregistravus minimaliam dalyvių skaičiui, mokymai nevykdomi apie tai informuojant užsiregistravusius dalyvius.

Web-pav

Mokymų / seminarų trukmė ir eiga

Vienų mokymų / seminarų bendra trukmė – 1,5 val. Iš kurių lektoriaus dėstomoji dalis (pranešimas ar prezentacija) užtruks 45 min., likęs laikas skiriamas atsakymams į dalyvių pateiktus klausimus, susijusius su mokymų tema.

Dalyvis, norėdamas dalyvauti nuotoliniuose mokymuose, turi turėti kompiuterį su tvarkinga garso ir vaizdo įranga ir interneto ryšiu ar kitą mobilų įrenginį su šiomis specifikacijomis.

Nuoroda į mokymų / seminarų registraciją
Teiraukitės tel.: (8 347) 44 049, 8 642 11 894
[email protected]