Balandžio 22 d., pirmadienis | 24

„Alovės viščiukai“ iš arti: griauname mitus ir sužinome, kaip auginama kito lygio vištiena

Ar žinote, kaip atpažinti kokybiškai užaugintą vištieną? Ar turite argumentų, griaunančių mitus apie lietuviškų broilerių auginimą fermose? O gal patys dar jais tikite? Pažadame – po šio reportažo tokių klausimų nebekils. Kviečiame apsilankyti paukštyne, kur viščiukai klausosi klasikinės muzikos!

Beveik metus veikiančios Mažosios bendrijos „O kas jeigu. Alovės viščiukai“įkūrėjai Valentas ir Arūnas nuoširdžiai tiki savo pasiryžimu auginti kitokio lygio vištieną, atitinkančią aukščiausius kokybės standartus. Atkaklus darbas, konsultacijos su patyrusiais paukštininkais, veterinarijos gydytojais ir Konsultavimo tarnybos Kauno biuro konsultantais tikslingai padeda eiti pasirinkta verslo kryptimi.

Reportaže naudota asmeninė „O kas jeigu. Alovės viščiukai“ fotomedžiaga.

Vyr. red. Ramunė Sutkevičienė, oper. Egidijus Vilkevičius
© www.lzukt.lt; www.agroakademija.lt, 2024 m. kovas